Какво дава членството?

  • Помощ на родителите с насоки, съвети и методи как да обяснят различните типове задачи.

Знаем, че родителите често се затрудняват как да обяснят задачите на езика и нивото на знания на своето  дете.  Ето защо нашата помощ е насочена и към този проблем. Ние ще ви помогнем повече да не се чудите как да обясните задача  на детето си така, че да ви разбере 🙂

  • Методи, насоки, видеа, решаване на задачи от сборници, които са на пазара за отлично усвояване на училищния материал. Ще работим основно с „Книга за ученика по математика за 5 клас“ на издателство Архимед и „1325 задачи по математика“ на Просвета.
  • Методи, насоки, видеа, решаване на задачи за ученици, които изпитват затруднения. Ще ви покажем различни методи, които децата могат да използват, за да решават задачите. Тези методи могат да се прилагат върху задачи от училищния материал, така че децата могат да работят със същите сборници и учебници.
  • Допълнителни материали, които няма да намерите в нито един български учебник или сборник.

Не искате да решавате задачи извън учебника и учебните тетрадки?

Няма проблем 🙂 Публикувайте задачата, която ви затруднява и ще получите подробно решение и обяснение на задачата.

ВАЖНО! Обучението ще се провежда през затворена фейсбук група за съответния клас. Достъпът до фейсбук групата е чрез закупуване на абонамент и се прекратява в момента на изтичане на абонамента.

Към момента може да се включите в групите безплатно с код: demo

Стани член

1 месец
29,90 лв
без отстъпка
пълен достъп
месечно: 29,90 лв
Поръчай
3 месецa
71,70 лв
89,70 лв
пълен достъп
месечно: 23,90 лв
Поръчай
6 месецa
119,40 лв
179,40 лв
пълен достъп
месечно: 19,90 лв
Поръчай

За обучителя

Членство в клуб "Аз мога с Нико" - 5 клас

Миглена Генчева

Преподаването винаги е било моя страст. Започвайки работа в школата, с ученици от 1 до 4 клас, осъзнах колко е важно обучението по математика в начален курс и как това рефлектира върху уменията на учениците в по-горен курс.

Желанието и убедеността ми, че всяко дете може да се справя добре по математика, ме накара да търся начини как да помагам на децата да разбират повече математическите концепции, да не изпитват страх от грешките, да се научат на това, че грешките по математика са наши приятели, че те ни учат. Непрекъснато търся начини как да въздействам на децата така, че те да идват с желание, да им е приятно, да си тръгват с хубави емоции след края на обучението.

Ето защо непрекъснато търся различни обучения, свързани с когнитивната психология, начини на учене при децата, начини за мотивация, нови начини за представяне на математическите концепции, които да ми помогнат да бъда полезна на децата и техните родители.

Всичко за мен